خبرهای ویژه

» آشپزی » رولت بادمجان با تخم مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۳/۰۷ - ۰:۱۵

 کد خبر: 18235
 148 بازدید

رولت بادمجان با تخم مرغ


رولت بادمجان با تخم مرغ

مواد لازم برای رولت بادمجان با تخم مرغ بادمجان : ٣ عدد پنیر خامه ای : ۳ قاشق غذاخوری پنیر گرویر : یک قاشق غذاخوری پنیر چدار : ١٠٠ گرم(به جای این پنیرها میتونین از مخلوط پنیر پیتزا و پنیر سفید استفاده کنین) سینه مرغ : یک عدد ریحان تازه خرد شده : ٢ قاشق […]

مواد لازم برای رولت بادمجان با تخم مرغ

بادمجان : ٣ عدد
پنیر خامه ای : ۳ قاشق غذاخوری
پنیر گرویر : یک قاشق غذاخوری
پنیر چدار : ١٠٠ گرم(به جای این پنیرها میتونین از مخلوط پنیر پیتزا و پنیر سفید استفاده کنین)
سینه مرغ : یک عدد
ریحان تازه خرد شده : ٢ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ٢ عدد
پودر سوخاری : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه رولت بادمجان با تخم مرغ:

بادمجان ها را به ورقه های نازک با ضخامت تقریباً نیم سانت ببرید. کمی روغن به دو طرف ورقه های بادمجان بزنید، در فر یا تابه دربسته بگذارید تا بپزد.
سینه مرغ را پس از پختن به قطعات کوچک خرد کنید. ریحان، نمک، فلفل و پنیر (اگه از این پنیرا ندارید می تونید پنیر پیتزا و کمی پنیر سفید استفاده کنید) را به سینه مرغ اضافه کنید.
از مخلوط مرغ و پنیر مقدار روی ورقه بادمجان بگذارید و رول کنید. تخم مرغ را با چنگال بزنید، رولت ها را یکی یکی اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.
همین کار را دوباره انجام بدهید به این ترتیب ٢ لایه پودر سوخاری اطراف هر رولت ایجاد می شود.
در تابه ای روغن بریزید تا گرم شود و رولت ها را در آن سرخ کنید، پس از اینکه رولت ها سرخ شدن آن ها را روی دستمال آشپزخونه یا کاغذهای مخصوص جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن ها تا حد امکان جذب شود.

پس از جذب روغن می توانید رولت بادمجان را تزئین و سرو کنید.


برچسب ها :
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه