خبرهای ویژه

» آشپزی » رولت گوشت

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۲ - ۶:۰۵

 کد خبر: 12413
 170 بازدید

رولت گوشت


مواد لازم: ▫️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم ▫️آرد نخودچی ۲ ق غ ▫️پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد بزرگ ▫️زعفران ساییده کمی ▫️ادویه ( زردچوبه،فلفل سیاه،دارچین و نمک) به مقدار کافی. مواد میانی سینه مرغ و سیب زمینی خام (خلالی متوسط ) قارچ تفت خورده و زرشک ، نمک و فلفل   طرز تهیه: […]

رولت گوشت

مواد لازم:

▫️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

▫️آرد نخودچی ۲ ق غ

▫️پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد بزرگ

▫️زعفران ساییده کمی

▫️ادویه ( زردچوبه،فلفل سیاه،دارچین و نمک) به مقدار کافی.

مواد میانی

سینه مرغ و سیب زمینی خام (خلالی متوسط ) قارچ تفت خورده و زرشک ، نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

همه ی مواد با هم مخلوط کردم و حدود ۱۰ دقیقه ورز دادم سلفون انداختم و گوشت به شکل مستطیل با ضخامت ۱ سانتیمتر باز کردم مواد میانی وسطش گذاشتم و همراه با سلفون رول کردم ۲۰ دقیقه توی یخچال گذاشتم و بعد توی تابه کمی روغن ریختم همه طرف رولت اول سرخ کردم توی یه تابه دیگه یه پیاز کوچک در حد طلایی سرخ کردم ۱ ق غ رب گوجه و زعفران زدم سپس ۱ لیوان آب جوش ریختم این سس را بعد از سرخ شدن رولت کنار رولت ریختم و با در نیمه باز و شعله ی کم اجازه دادم تا بپزه .

♦️نکته :

ورز دادن گوشت مهمه چون کمک میکنه که رولت وا نرود .مواد میانی کاملا سلیقه ای هستش ولی من به شخصه نمیتونم تخم مرغ آب پزی که یکبار پخته رو مجدد لای گوشت بپزم و بخورم ، میتونید مواد خرد کنید یا درسته میان رولت بزارید این کاملا به سلیقه و ذائقه ی خودتون بستگی داره.

 


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه