خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه آش گندم

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۳/۰۲ - ۷:۴۱

 کد خبر: 17603
 136 بازدید

طرز تهیه آش گندم


آش گندم

چرا آش گندم بپزیم؟ گندم در بین ایرانیان از ارزش بالایی برخودار است. مطمئناً ارزش غذایی گندم نیز بر هیچکس پوشیده نیست.مصرف آن به دلیل بالا بودن میزان املاح مورد نیاز و ویتامین‌های ضروری برای رشد و تغذیه بدن لازم و ضروی است. استفاده از گندم سبوس دار در غذای روزانه، به پیشگیری و درمان […]

چرا آش گندم بپزیم؟

گندم در بین ایرانیان از ارزش بالایی برخودار است. مطمئناً ارزش غذایی گندم نیز بر هیچکس پوشیده نیست.مصرف آن به دلیل بالا بودن میزان املاح مورد نیاز و ویتامین‌های ضروری برای رشد و تغذیه بدن لازم و ضروی است. استفاده از گندم سبوس دار در غذای روزانه، به پیشگیری و درمان یبوست کمک میکند.همچنین به جذب کلسترول از روده‌ها و خروج آن از بدن کمک کرده، در کنترل و کاهش سطح کلسترول خون موثر است و غذایی مناسب و مفید، برای بیماران قلبی عروقی محسوب میگردد.پس عجیب نیست که آش گندم یکی از آش های محبوب بین ایرانیان است. طرز تهیه ای آش تقریباً مشابه دیگر آش های ایرانیست با این تفاوت که در این آش از مقدار بیشتری ادویه استفاده می شود. که همین امر طعم متفاوتی را به این غذای سنتی می دهد. آش گندم می تواند انتخاب خوبی برای وعده افطار و مهمانی های ماه رمضان باشد.

طرز تهیه آش گندم :

موادلازم
بلغور گندم: ۲ لیوان
نخود و لوبیا پخته شده: ۱ لیوان
پیاز: ۳ عدد
عصاره قلم: ۲ لیوان
آب: ۸ لیوان
روغن: ۳ ق س
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین: هر کدام ۲ ق چ
طرزتهيه:
۱٫بلغور گندم را با مقداری آب جوش بین سه تا چهار ساعت می گذاریم تا خیس بخورد.مهم است که مدت زمان تعیین شده کافی باشد تا بلغور گندم سفت نباشد.
۲٫سپس همراه با ۸ لیوان آب بلغور را میپزیم .ممکن است در حین پخت به آب بیشتری نیاز داشته باشیم در این صورت  آب جوش را کم کم اضافه می کنیم . تا جایی که مطمئن شویم بلغور بپزد. این مورد بستگی به نوع گندم و حجم پوک شدنش دارد .
۳٫ پیازها رو تفت میدهیم و ادویه رو اضافه میکنیم . سپس عصاره قلم و حبوبات پخته شده را  اضافه میکنیم تا بپزد. می توانید با گوشت کوب برقی مواد را له کنید.انجام این کار اختیاری است و در صورت تمایل می توانید انجام دهید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , سبک زندگی
ارسال دیدگاه