خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه براونی با سس شکلات

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۳/۰۷ - ۱۰:۲۴

 کد خبر: 18294
 120 بازدید

طرز تهیه براونی با سس شکلات


براونی با سس شکلات

مواد لازم براونی با سس شکلات کره     ½ پیمانه شکلات کم شیرین     ۲۴۰ گرم شکر     ½ ۱ پیمانه تخم مرغ     ۴ عدد بزرگ وانیل خالص     ۱ قاشق چایخوری آرد     ¾ پیمانه نمک     ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه براونی با سس شکلات   فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم […]

مواد لازم براونی با سس شکلات

کره     ½ پیمانه
شکلات کم شیرین     ۲۴۰ گرم
شکر     ½ ۱ پیمانه
تخم مرغ     ۴ عدد بزرگ
وانیل خالص     ۱ قاشق چایخوری
آرد     ¾ پیمانه
نمک     ½ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه براونی با سس شکلات

 

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کمی کره را داخل ظرف مناسب فر می مالیم تا چرب شود. کاغذ شیرینی پزی را کف ظرف پهن می کنیم به طوری که از هر طرف آن به اندازه ۲٫۵ سانتیمتر بالا بیاید. ظرف آماده شده را کنار می گذاریم. یک قابلمه بزرگ را پر از آب می کنیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. شکلات و کره را داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم و آن بشقاب را روی قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می دهیم تا با حرارت آب در حال جوش، شکلات و کره کاملاً ذوب شود که حدوداً ۷ دقیقه طول می کشد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای اتاق می گذاریم.
شکر را داخل مخلوط کره و شکلات می ریزیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را کاملاً مخلوط می کنیم. پس از اینکه تمام تخم مرغ ها را اضافه کردیم، وانیل را  اضافه کرده مخلوط می کنیم و سپس آرد و نمک را به آرامی اضافه می نماییم.
مایه را داخل قالبی که از قبل آماده کرده ایم ریخته و روی سطح آن را صاف می کنیم. سپس آن را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنیم فقط مقدار کمی از مواد به آن بچسبد. سپس آن را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
با یک چاقو دور کیک را از ظرف جدا می کنیم و با کمک کاغذ کف ظرف، آن را از ظرف فر خارج کرده و به قطعات ۵ سانتیمتری برش می دهیم. می توانید این براونی را به همراه سس شکلات و بستنی سرو نماییم. در صورت تمایل می توانید این نوع براونی را تا ۳ روز در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری نمایید.


برچسب ها :
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه