خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه دونر کباب ساندویچ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۳/۰۷ - ۰:۲۷

 کد خبر: 18242
 270 بازدید

طرز تهیه دونر کباب ساندویچ


دونر کباب ساندویچ

دونر کباب که امروز به عنوان یک مارک جهانی شناخته شده است، در آذربایجان طرفداران بسیاری دارد. در بسیاری از کشور ها با نام فست فود ترک شناخته شده است،در ایران به اسم کباب ترکی رواج دارد. همچنین این غذای لذیذ جز محبوب ترین غذاهای فوری در کشور آلمان محسوب می شود. مواد لازم برای […]

دونر کباب که امروز به عنوان یک مارک جهانی شناخته شده است، در آذربایجان طرفداران بسیاری دارد. در بسیاری از کشور ها با نام فست فود ترک شناخته شده است،در ایران به اسم کباب ترکی رواج دارد. همچنین این غذای لذیذ جز محبوب ترین غذاهای فوری در کشور آلمان محسوب می شود.

مواد لازم برای دونر کباب

نمک ، فلفل میزان لازم
گوشت گوسفند یا گوساله (راسته _ فیله) ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن (مایع) نصف پیمانه

طرز تهیه دونر کباب

گوشت را در جهت الیاف گوشت برش می دهیم.
( این نکته خیلی اهمیت دارد،اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )
برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شود.
آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت.
( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )
بعد پیاز سوم را خلال نازک می کنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود.
( سرخ شدن لازم نیست )
بعد حرارت را بالا می بریم و گوشت را ۳ دقیقه با حرارت با لا تفت می دهیم.
( دقت کنید که اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه )
از ماهیتابه خارج می کنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت می ریزیم .


برچسب ها : ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه