خبرهای ویژه

» آشپزی » محلبی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۹ - ۱۰:۴۶

 کد خبر: 13351
 210 بازدید

محلبی


محلبی مواد لازم: آرد برنج ۳/۴ پیمانه نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه شكر ۱٫۵ پیمانه آب ۱ پیمانه شیر ۷ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه خلال پسته به مقدار لازم طرز تهیه محلبی ۱- ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسه‌ای مخلوط می‌كنیم تا كاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود. ۲- […]

محلبی

مواد لازم:

آرد برنج ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
شكر ۱٫۵ پیمانه
آب ۱ پیمانه
شیر ۷ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
خلال پسته به مقدار لازم
طرز تهیه محلبی
۱- ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسه‌ای مخلوط می‌كنیم تا كاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود.
۲- شیر و شكر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود.
۳- آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود.
۴- حرارت را خاموش كرده، گلاب را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. محلبی را در كاسه‌های یك‌ نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان سرو در یخچال خنك می‌كنیم و قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم.

نکاتی
توجه كرده كه از ابتدای قرار دادن ظرف روی حرارت تا انتها این دسر باید هم‌زده شود، در غیر این صورت سریع در قابلمه ته می‌گیرد
می‌توانید قالب سیلیكون یا مخصوص دسر را چرب كرده، محلبی را در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا دسر كاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا شود و تزیین كنید.
می تونین برای تزیین محلبی از لایه ای ژله اسفاده کنین. به این صورت که اول ژله و در صورت تمایل میوه و ژله را در قالب بریزین یعد از اینکه بست یک لابه محلبی روی اون قرار داده و بعد از سفت شدن قالب رو برگردونین


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه