خبرهای ویژه

» آشپزی » میگو سوخاری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۹ - ۱۰:۵۰

 کد خبر: 13359
 152 بازدید

میگو سوخاری


میگو سوخاری

میگو سوخاری مواد لازم میگو سوخاری میگو۱ کیلوگرم/آبلیمو۳ قاشق غذاخوری/تخم مرغ۱ عدد/سیر۵ حبه/آرد سفید۱ لیوان/آرد سوخاری۱ لیوان/روغن سرخ کردنی به میزان لازم/فلفلبه میزان لازم/نمک به میزان لازم دستور پخت: ابتدا میگو ها را تمیز می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. برای طعم دار کردن میگوها ، آبلیمو را به همراه مقداری نمک […]

میگو سوخاری

میگو سوخاری

مواد لازم میگو سوخاری
میگو۱ کیلوگرم/آبلیمو۳ قاشق غذاخوری/تخم مرغ۱ عدد/سیر۵ حبه/آرد سفید۱ لیوان/آرد سوخاری۱ لیوان/روغن سرخ کردنی به میزان لازم/فلفلبه میزان لازم/نمک به میزان لازم

دستور پخت:

ابتدا میگو ها را تمیز می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. برای طعم دار کردن میگوها ، آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل به میگو ها اضافه می کنیم. پس از این کار سیرها را رنده می کنیم و به میگو ها اضافه می کنیم.
مواد را خوب مخلوط می کنیم به صورتی که مواد به تمام قسمت های میگو ها برسد. سپس یک سلفون روی ظرف می کشیم و آنرا برای مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد طعم دهنده جذب میگو ها شوند و میگو ها طعم دار شوند.
پس از اینکه میگو ها طعم دار شدند آنها را از یخچال خارج می کنیم. حالا درون ۳ کاسه مجزا آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ را می ریزیم. تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا بافتش از هم جدا شود. یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم.
مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود ، سپس میگوها را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری می زنیم و در تابه می اندازیم تا سرخ شوند. پس از اینکه میگوها طلایی شدند از روغن خارج می کنیم.
و درون یک صافی فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی میگوها خارج شود. به همین ترتیب تمام میگوها را سوخاری می کنیم. در کنار میگو سوخاری می توانیم از پیش غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل استفاده کنیم.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه