خبرهای ویژه

» آشپزی » ناگت مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ - ۶:۳۱

 کد خبر: 14230
 544 بازدید

ناگت مرغ


ابتدا گوشت مرغ خام، سیر، پیاز و عصاره مرغ را با یکدیگر داخل چرخ گوشت ریخته و خوب چرخ کنید. پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجددا چرخ نمایید تا مواد به خرد هم بروند. توجه داشته باشید که بعد از چرخ کردن خمیر چسبناکی خواهید داشت. حال در ظرفی دیگر پودر پفک نمکی، پودر موسیر و پودر نان باگت را مخلوط نمایید. توجه داشته باشید که می توانید از پودر سوخاری نیز به جای پودر نان باگت استفاده نمود. سپس مواد گوشتی را در سینی پهن کرده و با قالب دلخواه قالب بزنید و سپس آنها را در مخلوط پودر نان و پفک بغلطانید. ناگت های آماده شده را در روغن و با حرارتی بسیار ملایم سرخ نمایید.

ناگت مرغ مواد لازم برای پخت ناگت مرغ : سینه مرغ : نیم کیلو گرم/پیاز : دو عدد متوسط/پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم/پودر سیر : یک قاشق غذاخوری/پفک نمکی پودر شده : نصف لیوان/پودر نان باگت: نصف لیوان/پودر موسیر : به اندازه دلخواه/قرص عصاره مرغ : یک عدد طرز تهیه ناگت مرغ خانگی : ابتدا […]

ابتدا گوشت مرغ خام، سیر، پیاز و عصاره مرغ را با یکدیگر داخل چرخ گوشت ریخته و خوب چرخ کنید. پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجددا چرخ نمایید تا مواد به خرد هم بروند. توجه داشته باشید که بعد از چرخ کردن خمیر چسبناکی خواهید داشت. حال در ظرفی دیگر پودر پفک نمکی، پودر موسیر و پودر نان باگت را مخلوط نمایید. توجه داشته باشید که می توانید از پودر سوخاری نیز به جای پودر نان باگت استفاده نمود. سپس مواد گوشتی را در سینی پهن کرده و با قالب دلخواه قالب بزنید و سپس آنها را در مخلوط پودر نان و پفک بغلطانید. ناگت های آماده شده را در روغن و با حرارتی بسیار ملایم سرخ نمایید.

ناگت مرغ

مواد لازم برای پخت ناگت مرغ :

سینه مرغ : نیم کیلو گرم/پیاز : دو عدد متوسط/پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم/پودر سیر : یک قاشق غذاخوری/پفک نمکی پودر شده : نصف لیوان/پودر نان باگت: نصف لیوان/پودر موسیر : به اندازه دلخواه/قرص عصاره مرغ : یک عدد

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی :

ابتدا گوشت مرغ خام، سیر، پیاز و عصاره مرغ را با یکدیگر داخل چرخ گوشت ریخته و خوب چرخ کنید. پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجددا چرخ نمایید تا مواد به خرد هم بروند. توجه داشته باشید که بعد از چرخ کردن خمیر چسبناکی خواهید داشت.
حال در ظرفی دیگر پودر پفک نمکی، پودر موسیر و پودر نان باگت را مخلوط نمایید. توجه داشته باشید که می توانید از پودر سوخاری نیز به جای پودر نان باگت استفاده نمود. سپس مواد گوشتی را در سینی پهن کرده و با قالب دلخواه قالب بزنید و سپس آنها را در مخلوط پودر نان و پفک بغلطانید.
ناگت های آماده شده را در روغن و با حرارتی بسیار ملایم سرخ نمایید.

تزیین ناگت مرغ :
ناگت های آماده شده را در دیس و ظرف مناسب بکشید و با سبزیجات تازه تزیین نمایید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه