خبرهای ویژه

» آشپزی » کباب انگشتی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۲/۰۷ - ۱۱:۲۸

 کد خبر: 14612
 138 بازدید

کباب انگشتی


گوشت چرخ کرده 300 گرمپیاز یک عددنان تست 3 عددزرده تخم مرغ یک عددنمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه کباب انگشتی برای تهیه کباب انگشتی ابتدا باید نانهای تست را در مقدار کمی آب خیس کنید تا نرم شوند.به کمک قاشق نان ها را له کنید.در کاسه ای گوشت را بریزید و پیاز را روی گوشت رنده کنید. سپس نان های له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را به گوشت و پیاز اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.با دست اندازه یک گردو از مواد بردارید و آنها را مثل دوک شکل دهید.همه مواد را به همین صورت آماده کنید.در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس کباب انگشتی را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.هر دو طرف کبابها را در روغن سرخ کنید و آن ها را در دیسی بچینید و با نان یا برنج میل کنید.

کباب انگشتی گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرمپیاز یک عددنان تست ۳ عددزرده تخم مرغ یک عددنمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه کباب انگشتی برای تهیه کباب انگشتی ابتدا باید نانهای تست را در مقدار کمی آب خیس کنید تا نرم شوند.به کمک قاشق نان ها را له کنید.در کاسه ای […]

گوشت چرخ کرده  300 گرمپیاز     یک عددنان تست    3 عددزرده تخم مرغ  یک عددنمک و فلفل و زرد چوبه   به میزان لازم  طرز تهیه کباب انگشتی  برای تهیه کباب انگشتی ابتدا باید نانهای تست را در مقدار کمی آب خیس کنید تا نرم شوند.به کمک قاشق نان ها را له کنید.در کاسه ای گوشت را بریزید و پیاز را روی گوشت رنده کنید. سپس نان های له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را به گوشت و پیاز اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.با دست اندازه یک گردو از مواد بردارید و آنها را مثل دوک شکل دهید.همه مواد را به همین صورت آماده کنید.در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس کباب انگشتی را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.هر دو طرف کبابها را در روغن سرخ کنید و آن ها را در دیسی بچینید و با نان یا برنج میل کنید.

کباب انگشتی

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرمپیاز یک عددنان تست ۳ عددزرده تخم مرغ یک عددنمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه کباب انگشتی
برای تهیه کباب انگشتی ابتدا باید نانهای تست را در مقدار کمی آب خیس کنید تا نرم شوند.به کمک قاشق نان ها را له کنید.در کاسه ای گوشت را بریزید و پیاز را روی گوشت رنده کنید.
سپس نان های له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را به گوشت و پیاز اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.با دست اندازه یک گردو از مواد بردارید و آنها را مثل دوک شکل دهید.همه مواد را به همین صورت آماده کنید.در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس کباب انگشتی را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.هر دو طرف کبابها را در روغن سرخ کنید و آن ها را در دیسی بچینید و با نان یا برنج میل کنید.


برچسب ها : ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه