خبرهای ویژه

» آشپزی » کباب بختیاری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۲/۰۸ - ۱۸:۴۰

 کد خبر: 14883
 155 بازدید

کباب بختیاری


فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم سینه مرغ بدون استخوان : 150 گرم پیاز : یک عدد متوسط فلفل دلمه ای سبز : یک عدد کوچک آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری روغن زیتون یا روغن مایع: 2 قاشق کره آب شده یا کره نرم شده : یک قالب 25 گرمی نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم طرز پخت و تهیه: برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز 2قاشق سوپخوری سس سویا یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب 2قاشق سوپخوری روغن یا روغن زیتون را ترکیب و برای یک روز گوشت را در آن بخوابانید. در این مرحله گوشت نمک نمی خواهد. گوشت سینه مرغ را با زعفران آب پیاز 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و چند ساعت بگذارید تا طعمدار شود. 4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی بگذارید. آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه کنید نمک را هم به گوشت قرمز اضافه کنید . در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمزف یک عدد فیله مرغ بزنید و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده اید بپزید.

کباب بختیاری فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان : ۱۵۰ گرم پیاز : یک عدد متوسط فلفل دلمه ای سبز : یک عدد کوچک آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری روغن زیتون یا روغن مایع: ۲ قاشق کره آب شده یا کره نرم […]

فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم سینه مرغ بدون استخوان : 150 گرم پیاز : یک عدد متوسط فلفل دلمه ای سبز : یک عدد کوچک آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری روغن زیتون یا روغن مایع:  2 قاشق کره آب شده یا کره نرم شده : یک قالب 25 گرمی نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم  طرز پخت و تهیه:  برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز 2قاشق سوپخوری سس سویا یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب 2قاشق سوپخوری روغن یا روغن زیتون را ترکیب  و برای یک روز گوشت را در آن بخوابانید. در این مرحله گوشت نمک نمی خواهد. گوشت سینه مرغ را با زعفران آب پیاز 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و چند ساعت بگذارید تا طعمدار شود. 4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی بگذارید. آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه کنید نمک را هم به گوشت قرمز اضافه کنید . در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمزف یک عدد فیله مرغ بزنید و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده اید بپزید.

کباب بختیاری

فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان : ۱۵۰ گرم
پیاز : یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز : یک عدد کوچک
آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع: ۲ قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده : یک قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز پخت و تهیه:

برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز ۲قاشق سوپخوری سس سویا یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ۲قاشق سوپخوری روغن یا روغن زیتون را ترکیب و برای یک روز گوشت را در آن بخوابانید. در این مرحله گوشت نمک نمی خواهد.
گوشت سینه مرغ را با زعفران آب پیاز ۲قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و چند ساعت بگذارید تا طعمدار شود.
۴-۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی بگذارید.
آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه کنید نمک را هم به گوشت قرمز اضافه کنید . در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمزف یک عدد فیله مرغ بزنید و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده اید بپزید.


برچسب ها : ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه