خبرهای ویژه

» آشپزی » کیک زنجبیلی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۲/۰۵ - ۱۰:۲۹

 کد خبر: 14409
 145 بازدید

کیک زنجبیلی


کیک زنجبیلی مواد لازم: ▪️روغن مقداری برای چرب کردن ▪️ آرد ۲۲۵ گرم ▪️ پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری ▪️ جوش شیرین یک قاشق چایخوری ▪️ تخم مرغ یک عدد هم زده ▪️ شکر ۱۱۵ گرم ▪️ کره ۶۰ گرم ▪️ شربت طلایی (آب قند) ۱۱۵ گرم ▪️ شیر ۲۲۵ میلی گرم… ▪️خامه و گردو […]

فر گاز را روی 150 درجه سانتی گراد  از قبل گرم کنید.  یک قالب کیک به اندازه 18 در 25 را چرب کنید و کاغذ مخصوص کیک پزی را داخل آن قرار دهید.در یک کاسه، آرد، زنجبیل و جوش شیرین را با هم الک کنید، داخل تخم مرغ بریزید، سپس شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم زنید.  در یک قابلمه کوچک کره و شربت طلایی (آب قند) را ریخته، بگذارید خوب ذوب شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید.   مخلوط شیر را به آرامی داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب نرم و روانی به دست آید. مایه آماده شده را درون قالب ها بریزید.  مخلوط را یک ساعت درون فر قرار دهید.  کیک را از قالب بیرون آورده، بگذارید خنک شود. روی کیک را با خامه و گردو تزیین کنید.

کیک زنجبیلی

مواد لازم:

▪️روغن مقداری برای چرب کردن
▪️ آرد ۲۲۵ گرم
▪️ پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
▪️ جوش شیرین یک قاشق چایخوری
▪️ تخم مرغ یک عدد هم زده
▪️ شکر ۱۱۵ گرم
▪️ کره ۶۰ گرم
▪️ شربت طلایی (آب قند) ۱۱۵ گرم
▪️ شیر ۲۲۵ میلی گرم…
▪️خامه و گردو برای تزیین

♨️طرز تهیه:

فر گاز را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
یک قالب کیک به اندازه ۱۸ در ۲۵ را چرب کنید و کاغذ مخصوص کیک پزی را داخل آن قرار دهید.در یک کاسه، آرد، زنجبیل و جوش شیرین را با هم الک کنید، داخل تخم مرغ بریزید، سپس شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم زنید.
در یک قابلمه کوچک کره و شربت طلایی (آب قند) را ریخته، بگذارید خوب ذوب شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید.

مخلوط شیر را به آرامی داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب نرم و روانی به دست آید. مایه آماده شده را درون قالب ها بریزید.

مخلوط را یک ساعت درون فر قرار دهید.
کیک را از قالب بیرون آورده، بگذارید خنک شود.
روی کیک را با خامه و گردو تزیین کنید.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه